Nieuws uit ’t Winkeltje:

Nieuws uit ’t Winkeltje:

Naaldvilten
Voor het zelf naaldvilten hebben we naast de materialen bhedawol & kaardvlies & naaldvlies (voor zowel naaldvilten als natvilten) ook het gereedschap om te naaldvilten zoals diverse viltnaalden, viltnaaldhouders en punchmatten (oftewel prikmatten).

Nieuw in ons assortiment zijn het mini-setje naaldvilten en de Bhedawol Candy Kit
*Mini-Startsetje Naaldvilten

Dit setje is een hele leuke manier om kennis te maken met vilten. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
Het bevat een houten naaldhouder, 2 naalden, een priksponsje, witte basiswol, meerkleurige Merinowol en een handleiding.

*Bhedawol Candy Kit
De Candy Kit heeft wel 40 prachtige kleuren 2 grams mini BhedaWool, echt een vilt-snoepdoos. Je krijgt gelijk zin om met al die mooie kleurtjes aan de slag te gaan en iets in 2D of 3D te gaan vilten!
Geschikt voor zowel beginners en gevorderden.
In deze box zitten naast 40 kleuren kleurige kaardvlies bolletjes, twee viltnaalden, een houten viltnaaldhouder en een eco punchmatje. Verder vind je een basisinstructie, inspiratie en een bhedawol kleurenkaart. Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander!

———————————————-

Herfst: tijd voor warme sokken, mutsjes, slofjes en handschoentjes

 We hebben een ruime keuze aan sokken, 100% biologische wol in diverse kleuren, van maat 18/19 t/m maat 39, De kleinere maten sokken hebben we ook in een anti-slipvariant.
Ook kun je bij ons terecht voor warme mutsjes en slofjes en handschoentjes in diverse kleuren en in de maten  50/56  62/68 en 74/80.
Daarnaast hebben wij natuurlijk ook ons assortiment kleding voor de kleintjes van wol/zijde, deze materialen hebben de eigenschap dat ze je kindje goed warm kunnen houden.
In de winkel staat een kledingrek waar je de meeste kleding kunt vinden. Rompertjes met lange en korte mouw, hemdjes, broekjes, shirts alles in de kleur crème maar ook in andere kleurtjes. Effen of gestreept. Alles in de maat 50/56 tot en met maat 116. Hangt de juiste maat niet aan het rek vraag er dan naar aan de winkel medewerkster, wij hebben namelijk genoeg op voorraad.                         .

———————————————

Vouwsterren:
Ze zijn er weer de prachtige vouwsterren! Pakketjes raamsterren van vliegerpapier in wit, unikleuren of regenboogkleuren. Voor jonge en oudere kinderen, met verschillende moeilijkheidsgraad. Mooie pakketjes om in herfst en wintertijd samen met je kind sterren mee te vouwen. Met heldere handleiding en mal.

——————————————-

EXTRA OPENING:

De winkel is zaterdag 11 november van 9.30 uur tot 16.30 uur geopend.
Ja, uniek! ’t Winkeltje opent haar deuren op zaterdag 11 november. Fijn voor diegenen die door de week moeilijk kunnen komen. Even rustig snuffelen en mogelijk inkopen doen voor de vaak drukke decembermaand….
Wees welkom!

De bibliotheek is deze dag van 10 tot 16 uur open. Je kan dan rustig rondkijken en al je vragen stellen, lidmaatschap voor €15 per jaar is tot echt niet veel.

————————————————————————————

Wie wil ons enthousiaste winkelteam komen versterken?
Wij zoeken een vrijwilliger voor ’t Winkeltje die af en toe wil invallen.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marja Brakman:
moc.l1714335772iamg@1714335772namka1714335772rbajr1714335772am1714335772

————————————————————————————

Aanbod en openingstijden

Volg je ons al op Instagram voor de laatste informatie, inspiratie en om een indruk te krijgen van het leukste aanbod van het winkeltje?

Aanbod van ’t Winkeltje

Naast bovenstaande artikelen, kun je altijd bij ons terecht voor zelfzorgmiddelen en oliën, o.a. voor massage en inwrijvingen.
Verder bieden we een ruim aanbod aan antroposofische boeken, kunst- en kinderkaarten, seizoentafelfiguren, Waldorfpoppen, knutselmaterialen, kleine cadeauartikelen en wollen/zijden babybasiskleding.

Openingstijden ’t Winkeltje

Maandag:    9 – 16  uur
Dinsdag:      9 – 16 uur
Woensdag:  9 – 14 uur
Donderdag: 9 – 14 uur
Vrijdag:        9 – 14 uur

Wij zijn gesloten tijdens schoolvakanties en feestdagen.

———————————–